Renta Easy hjälper Serneke tänka nytt

Patric Björklund och resten av hans team på Serneke anvarar för att förlänga levnadstiden på ett hundratal 60-talslägenheter i Fontin, Kungälv. Och vår digitala maskinpark, Renta Easy, hjälper dem hitta nya lösningar.

– Jag använder Renta Easy genom datorn och brukar vinkla upp skärmen och fråga: ”vill ni ha en sådan här?”. Vi renoverar och restaurerar och då kommer alltid nya utmaningar runt kröken, här får vi nya idéer och en tydlig överblick, säger Patric Björklund, arbetsledare på Serneke.

 

I Fontinområdet, Kungälv, får ett hundratal lägenhet nya stammar och av oss hyr Patrik och hans team bland annat sågar, infästnings -och rivningsmaskiner, fallskyddsselar och skyddsutrustning.

– Servicen går det inte att sticka under stolen med heller. Renta Easy i all ära, det är kontakten vi har med Kungälvsdepån som gör hela jobbet. De och appen hjälper oss tänka nytt med maskiner och de är alltid snabba med leverans, maskinservice och retur.

 

Serneke: smarta och hållbara samhällsbyggen

Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Deras mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

Renta Easy: en digital maskinpark 

Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner du har på arbetsplatsen. Här inne finns manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även se om maskinen finns tillgänglig på den depå som du är närmast och du styr leveranser och returer, så att det passar din och er tidsplan – rentaeasy.se

 

Vill du veta mer om Renta Easy?

Kontakta din lokala säljare eller din närmsta depå eller läs mer på renta.se/rentaeasy