RENTA FÖRENAS MED NORRLÄNDSKA L E MASKIN

Renta blir nu helsvenskt på riktigt i och med föreningen med Norrlands mest lokala uthyrare, Lars & Erik Maskin. Här uppe har de i 25 år stöttat den lokala byggaren från depåerna i Umeå, Lycksele och Sundsvall. Och efter sommaren öppnar de tillsammans med oss en depå i ännu en hockeystad: Örnsköldsvik. Laguppställningen är 30 experter med en årlig omsättning på cirka 100 miljoner SEK.

Med sin gedigna erfarenhet och genuina expertis har L E Maskin inspirerat oss med sin förmåga att sätta kunden i absoluta centrum och göra den lokala närvaron central. Fundamental. Med sitt starka renommé i verksamma orter och bland kunder kommer vi tillsammans växa i kringliggande regioner.

– Det här är ett gäng fantastiska människor som delar värderingar med oss, drivna och övertygande om att det är lokalt som allting händer. De är på tillväxt och är helt rätt för Rentas tillgänglighet i Norrland. Vi är väldigt glada över att välkomna in L E till den här galna, orangea resan, säger Joacim Johansson, vd Renta.

 

Renta nu tillgängliga från Lycksele i norr till Malmö i söder

Förvärvet är ett helt naturligt steg i Rentas ambitioner om att på allvar vara den mest tillgängliga maskinuthyraren i Svea rike. Med L E tickar depåantalet upp till 54 livsviktiga maskininstutioner och under orange flagg kommer de fortsatt stötta regionerna i deras långsiktiga infrastrukturprojekt och stora industriella investeringar; kunderna som bygger norra Sverige.

– Tillsammans kommer vi fortsatt stötta kunderna med samma lokala engagemang och service som tidigare och nu med hjälp av Rentas digitala lösningar. Med maskinappen Renta Easy kommer vår tillgänglighet bli än mer synlig. Samtidigt som det känns riktigt gott i magen att vi delar synsätt och värderingarna, säger Lars Grehn, en av grundarna till L E Maskin.

 

Om Renta

Renta har sedan starten 2015 vurmat om den lokala närvaron och friheten, som specialister inom uthyrning av entreprenadmaskiner, utrustning, bodar och byggställningar har Renta idag verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Polen. Med över 100 depåer och mer än 1 000 anställda fortsätter vi digitaliseringen av maskinuthyrarvärlden, ledda av vår stora övertygelse att det är den lokala omtanken som är kärnan i allt. För mer information, besök www.renta.se

 

Om L E Maskin

Lars och Erik gick för 25 år sedan samman med ambitionen att sätta kunden i absoluta centrum. Genom åren har L E blivit det mest lokala och självklara valet för byggproffsen i Norrland. Med 30 anställda på tre depåer i Lycksele, Umeå och Sundsvall bygger de nu upp en fjärde depå i Örnsköldsvik, med sig har de en trogen kundstock som verkar över hela regionen och tar dem ut på en fortsatt tillväxtresa. För mer information, besök https://www.lemaskin.se/

 

För mer information vänligen kontakta:

Renta
Joacim Johansson, vd, Renta
070-104 07 00
joacim.johansson@renta.se

L E Maskin
Lars Grehn, delgrundare L E Maskin
070-5243895
lars.grehn@lemaskin.se