Renta Group – människorna bakom orden

Allt som ofta hör du oss bre på med dialekt. Ibland, som ovan, på perfekt tajmad engelska. Det här är Renta det här med, förenade med våra orangea vänner i Finland, Norge, Danmark och Polen. Vi är Renta Group och vi är här för att utmana och förenkla hela uthyrarbranschen.

 

Hela Rentaidéen är rätt simpel. Vi som är likasinnade går ihop och tydligen var vi rätt många som såg saker och ting på samma sätt. Vi är gamla i gamet, men har bara varit förenade tillsammans i sex år. Inte så konstigt då att vår video som ska rama in allt vi gör, allt som alla försöker leverera varje dag, innehåller väldigt många vanliga sägningar.

 

Klyschor är ord som inte efterlevs

Vi kan ha ambitioner och fina ord på väggarna, men det är när regnet smattrar en rätt i ansiktet som vi på riktigt ”lever” upp till orden. När det skiter sig. När vi kört ut fel maskin och fullkomligt står på gasen hem. När mobilen är så varm att vi kan steka ägg på den. När maskinen hittar rätt och används.

På engelska blir det lätt bombastiskt och högtravande men allvarligt talat, hur ska vi kunna rama in fem nationer, över 100 depåer och mer än 1 000 anställda. Med ett ord som beskriver alla? Omöjligt. Så istället hittar du orden som beskriver Stig i Sunne på tiden 0:18, Pietro i Sollentuna på tiden 0:39, Anton på tiden 1:21 och Michael i Göteborg på tiden 1:25.

Det är vi som är Renta. Människorna bakom filmerna, orden och maskinerna.

 

Har du andra funderingar om oss på Renta?

Hör gärna av dig direkt till mig på:

Marcus Sölsnaes, Marknadschef
070 530 27 21
marcus.solsnaes@renta.se