Renta Invitational i Skaraborg

Fredagens golfturnering i Lidköping blev en succé med totalt 72 deltagare som tillsammans skapade en hel dag fylld av festligheter. Vi bjöd in några av våra kunder till Lundsbrunn GK för en runda golf, aktiviteter, hamburgare och givetvis fina priser till vinnarna.

Turneringen spelades som en 2-manna scramble för att spelet skulle flyta på smidigt och effektivt. Ute på banan fanns även två sponsorer på plats – Brandt Bil och Optimera för att visa sitt lokala stöd. På hälften av de 18 hålen välkomnades deltagarna till en unik upplevelse, då varje depå i Skaraborg hade skapat ett eget tema för just sitt hål.

– Våra depåer har verkligen ansträngt sig för att göra dagen oförglömlig. Varje depå har sitt eget tema, vilket skapar en avlslappnad och livlig atmosfär på banan, säger Christer Valtersson, försäljningschef på Renta.

Sport, nöje och gemenskap

Dagen avslutades med en förtjänt middag där hamburgare stod på menyn, följt av en prisutdelning som var uppskattad av alla deltagare.

– Denna dag var ett utmärkt tillfälle för oss att visa vår uppskattning för våra lojala kunder. Vi ser redan fram emot nästa års turnering och hoppas kunna skapa ännu fler minnesvärda stunder tillsammans med våra fantastiska kunder, säger Jörgen, Regionchef Skaraborg.

Fredagens golfturnering kommer att bli ihågkommen som en dag där sport, nöje och gemenskap smälte samman till en riktigt rolig upplevelse för alla inblandade.