Renta och Erlandsson i nytt rikstäckande samarbetsavtal

Vid årsskiftet inledde Renta Sverige och Erlandsson ett ­rikstäckande samarbetsavtalet där Renta bistår koncernen med maskinuthyrning och andra helhetslösningar. Det är ett samarbete mellan två expansiva och erfarna bolag som båda vet vikten av kompetens, närhet och service.

 

– I och med det rikstäckande avtalet blir vi på Renta en partner till Erlandsson och bolagen inom koncernen. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans under avtalsperioden 2020-2021, berättar Johnny Längefors, Regionchef i Göteborg på Renta.

 

Komplett byggpartner – kunnande, förtroende och effektivitet

Erlandsson med dotterbolag finns på fyrtiotalet platser mellan Ystad och Örnsköldsvik samt med regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Koncernen som idag omsätter cirka 6 miljarder kronor är verksamma inom ­områdena entreprenad, infrastruktur och fastighetsutveckling med hög kvalité och en nöjd slutkund.

 

– Med vårt breda sortiment kan vi bistå i alla de olika projekt som bolagen inom Erlandssonkoncernen ­driver. Det innefattar allt från hyra av verktyg och maskiner för det dagliga arbetet till helhetslösningar inom ­exempelvis tillfällig byggel, byggnadsställningar och fallskydd för att underlätta driften och trygga ­säkerheten, säger Gustav Cato, säljare i Göteborg på Renta.

 

Lokala depåer över hela Sverige

Precis som Erlandsson finns Renta över hela Sverige och den lokala ­servicen tillsammans med det breda utbudet möjliggör ett smidigt samarbete. Tiden och tillgängligheten är viktigt i bygg- och anläggningsbranschen där behov ofta uppstår plötsligt. Med såväl montörer och elektriker som ­servicepersonal på varje depå finns Renta alltid ett telefonsamtal bort.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Johnny Längefors Regionchef, 070 317 25 50, johnny.langefors@renta.se