Renta öppnar depå i Borlänge

Vår 48:e depå är också vår första i Dalarna. Och som vi längtat efter att visa även masar och dalkullor hur vi menar allvar med vår service och tillgänglighet. Vår platschef i Eskilstuna, Marcus Haag, vänder nu hem för att bygga teamet med stort hjärta för Borlänge med omnejd.

När midsommar står för dörren öppnar vi upp vår första daladepå på Hantverkargatan 9, en Maja Dahlqvist-sprint från Kupolen och nästan med en egen påfart på E16. Till dess ska depå resas och en och annan maskin köras dit, men främst ska ett lag byggas.

– Jag söker genuina människor med stora hjärtan, kompetens kan läras upp, men inte inställning, säger Marcus Haag, masen som idag är vår platschef i Eskilstuna. Nu styr han kosan hemåt och söker:

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas.

 

Är du en med stort hjärta för Borlänge (och maskinuthyrning)?

Kontakta Marcus Haag direkt och håll utkik hela våren här efter andra positioner.

Marcus Haag, Platschef
marcus.haag@renta.se
076 864 90 81

© 2021 Renta AB | Sverige