RENTA ÖPPNAR DEPÅ I ÖRNSKÖLDSVIK

L E Maskin, som nyligen förenade sig med Renta, har under en tid försett Örnsköldsviks byggare med bodar och maskiner, och efter kundernas önskan har de i flera månader planerat en depåöppning i staden. När semestrarna är slut fylls depån och i september slås portarna till Terminalvägen 9F upp. I orange skrud och som första orangifiering av den senaste föreningen. Varmt välkomna!

Örnsköldsvik är staden som historiskt sett producerat massa papper och massa NHL-proffs. Även om staden sattes på kartan av Hägglund & Söner, företaget som alla svenskar, någon gång under 1900-talet har åkt med i ett av alla kollektiva fordon de producerat antingen hela eller delar till. För att inte tala om allt annat som bolaget och bolagen producerat och producerar än idag. De har onekligen bidragit till bygget av Sverige. Och på tal om det; byggs det rejält i Ö-vik nuförtiden och ett av ställena är vår depå i staden som ligger nära Swedol men ännu närmre E4:an.

 

– Vi har titat på Örnsköldsvik en längre tid och förutom att vi levererat kran och klätterplattformar till lokala byggare, så har det varit mer sporadisk uthyrning när det behövts. Det är nu först på våren som vi levererat bodar och maskiner till helt egna projekt. Med vetskapen att vi skulle öppna så fort vi hittade en lokal, så kunde vi räkna på helhetslösningar på projekten och veta att vi kan leverera, säger Tommy Johansson, regionchef Renta mellersta Norrland.

 

Rekab Entreprenad bygger ut Paradiset

Ett av projekten i staden som vi stolt stöttar med bodar och maskiner är utbyggnaden av en av Sveriges största äventyrsbad, Paradiset. Samtidigt blir Örnsköldsviks sjukhus med nytt operationscentrum och däremellan kommer vi erbjuda alla andra byggen och byggare förstklassigt invigningskrubb och välfyllda maskinhyllor.

 

– Det bubblar i Ö-vik och även om vi redan anställt två lokala maskinexperter behöver vi all hjälp vi kan få för att på allvar leverera i staden. Som ny själv in i Rentas värld kan jag säga att det är de lokala besluten som är hela signumet för organisationen. Ingen depå är den andra lik även om mentaliteten är densamma. Utan kunden är vi ingenting och tillsammans med dem bygger vi Sverige, avslutar Tommy.

 

Bygga är en lagsport

Vi växer inte bara med antal maskiner utan är helt beroende av dig som ger allt för kunden. Dig som inte ens blinkar innan du satt dig i pickupen och plockar upp en maskin 10 mil bort. Tommy kommer söka dem som kan Örnsköldsvik utan och innan, under hela sommaren och tar gärna emot spontanansökningar redan nu. Skriv till tommy.johansson@lemaskin.se om ditt maskin- och lokalintresse vill med på en orange rebellresa.