Guldet ska hem till Skellefteå – Renta öppnar i sommar

Det är en illabevarad hemlighet att vi sökt efter lokal i guldstaden där Boliden, Skelleftefälten, AIK och Trästocksfestivalen satt Västerbottenpärlan Skellefteå på kartan. Nu hamnar den också på vår orangea karta. Till sommaren öppnar vi i stan och tills söker vi dig som kan staden utantill och som vill sätta just din prägel på Renta Skellefteå.

Skellefteå bygger för 90 000 invånare till 2030. Här växer det som aldrig förr och vi kommer nu till stan för att stötta ortens alla byggare och entreprenader. Men vi gör det inte genom att rulla in som om vi kom från stan. Istället, och som alltid, kommer vår Skellefteådepå präglas av lokala experter och det är ert engagemang som kommer utgöra hela vår utformning.

– Guldet finns redan i Skellefteå och har alltid gjort så. Nu ska vi bara attrahera och få hit de guldklimparna och döpa dem till platschef, säljare, innesäljare, mekaniker och transportör. Och tillsammans kommer vi bygga laget, depån och fylla hyllorna och kundstocken. Kan du stan i sömnen, har en ”jag fixar”-mentalitet innanför västen och ser glaset som helfullt, hör då av dig direkt till mig, Lars Grehn, affärsutvecklare Renta Norrland och tillägger:

– Sedan tidigare för vi diskussioner med regionchefen för norra Norrland och den tjänsten har precis blivit tillsatt, det känns otroligt spännande.

Lediga positioner i Skellefteå:

Håll utskick efter våra lediga tjänster här.

Om Renta

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 574 individer som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna. För bygga är en lagsport.