Sjumannalaget i Sundsvall spelar nu i orange

Tredje invigningen på lika många dagar bjöd på den värme bara ett lag kan bygga. Vårt sjumannalag i Sundsvall hade fixat och dukat upp till fest för 543 byggare från trakten och väl här fick hela 247 personer alla rätt i tipspromenaden, men bara en satte utslagsfrågan. Sundsvallarna kan sin stad och depå. Som nu är orange.

Invigningståget dundrade idag in på slutstationen Sundsvall och alla i det tåget konstaterar, från Rentaanställda till leverantörer, att Norrland verkligen levererar. Sundsvall är inget undantag, något som inte är så konstigt med tanke på det team vi möttes upp av.

I tre år har platschef Andreas Rosenius byggt upp en depå som andas tillit och kunskap, och succesivt har laget blivit sju personer stark. Idag fick vi andra äran att ställa oss bakom och möta byggarna i staden som gör allt det här möjligt.

– ­Alla i laget är från Sundsvall men ingen kommer explicit från uthyrningsbranschen. Här ska ingen komma och säga ”så här gjorde vi på…”. I stället skapar vi tillsammans Sundsvallskänslan. Och för oss innebär det att alla är delaktiga och så har vi ett enormt kundfokus. Ber kunden oss hoppa frågar vi hur högt, säger Andreas Rosenius, platschef Renta Sundsvall.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.