Palmallé när Trelleborgs lokaler firades in

Palmernas stad bjöd på sommar och vi på grillat. Med ett dussin leverantörer, 539 byggare och ett 30-tal av oss blev de nya lokalerna invigda. Vår sydligaste depå, Trelleborg, är invigt!! När kalasdammet nu lagt sig är du varmt välkommen tillbaka till Truckvägen 1.

Trelleborgs FF utmanade i trixtävling, Berlex trafiksystem i radiobilkörning och Palmstadens innebandy utmanade oss i både att skjuta hårt och prickskytte. Men det största av allt var ändå uppslutningen. Här kom vissa båda på frukost och lunch, andra förbi på den korta rast de hann med och oavsett, är vi så tacksamma för det stora välkomnandet. Nu är vi på allvar redo att stötta staden i alla spännande projekt.

– Det har varit bråda dagar det senaste men också underbara dagar. Nu ska vi bygga vidare på det fina välkomnandet och leverera på det lovade, säger David Svärd, platschef Renta Trelleborg.

Trelleborg växer och vi med Trelleborg

Vid det vackra havsbandet och med Söderslätts landskap tätt intill växer staden med sitt största stadsutvecklingsprojekt någonsin. Den nya RoRo-hamnen invigdes i april förra året och därmed börjar nu bygget av först ringvägen och sedan ett gigantiskt logistikcenter på 180 hektar. Parallellt dundrar Kuststad 2025 fram på hela 50 hektar längs kustremsan. Här kommer det byggas 7 000 bostäder med en 5 km lång kustkaj och vidsträckta sandstränder. Vi ser nu framemot att vara nära och bidra i alla de spännande projekt som ligger i Trelleborgs framtid.

– Det här projektet har i många år bubblat och utgjort många, och långa samtal vid middagsbord och torg. Stolt och spännande tid att vara trelleborgare i. Att vi nu också växlar upp på orten och etablerar oss här känns både nervkittlande och logiskt, säger David Svärd.

Acrinova reste lokalen

I våras uppförde Acrinova enligt sin nollvision och i enlighet med Sweden Green Building Councils kategori silver. Uppvärmning sker genom luft-vattenvärmepump och byggnadens tak är förberett för solceller.

– Vi har haft en väldigt bra dialog med Acrinova hela vägen och tillsammans skapat en lokal helt anpassad efter vår verksamhet. Så bra det blev, avslutar David.

Det ska vara enkelt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.