Motorsågsutbildning A

Motorsågsutbildning A

Välkommen till Rentas motorsågsutbildning, designad för att utrusta dig med nödvändiga färdigheter för säkert och effektivt arbete med motorsåg. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare, erbjuder vår kurs den kunskap du behöver för att hantera motorsågar med expertis och förtroende. Gör dig redo för en lärorik upplevelse som förbereder dig för motorsågskörkort nivå A och tar ditt arbete till nästa nivå!

Utbildningen

Välkommen till Motorsågsutbildning A, för Säker och Skicklig sågning. Lär dig de rätta kunskaperna för arbete med motorsåg i vår motorsågsutbildning för både nybörjare och erfarna.

Vem kan delta?

Vår utbildning i motorsågsanvändning är öppen för alla intresserade, oavsett tidigare erfarenhet. Vi välkomnar både nybörjare som vill lära sig grunderna och de med år av erfarenhet som siktar på att förfina sina färdigheter.

Vad kommer du att lära dig?

Denna kurs täcker allt från grundläggande handgrepp till avancerade tekniker för säker och effektiv motorsågsanvändning. Du kommer att få praktisk erfarenhet av:

  • Filarbete för att underhålla kedjan
  • Demontering och montering av svärd och kedja
  • Precisionssågning för jämn tjocklek
  • Avancerade snittmetoder för olika arbetssituationer

Dessutom ingår omfattande teori om säkerhetsföreskrifter, riskbedömning, skyddsutrustning och sågunderhåll för att säkerställa en heltäckande förståelse för motorsågsarbete.

Kursens Mål

Vårt mål är att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera motorsåg på ett säkert och effektivt sätt. Efter avslutad kurs ska du vara redo att med framgång genomföra provet för motorsågskörkort nivå A, i linje med Säker Skogs standarder. Utbildningen syftar till att minska risken för olyckor och fysisk belastning, samtidigt som ditt arbete blir mer effektivt och angenämt.

Viktig lagstiftning och utrustning

Från och med den 1 december 2012 gäller Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2012:01, vilket är viktigt för alla som arbetar med motorsågar. Dessutom erbjuder vi möjlighet att hyra nödvändig utrustning för kursen, men meddela oss i god tid då antalet är begränsat.

Ta steget idag för ett säkrare och mer skickligt arbete med motorsåg genom Renta. Varmt välkommen att utvecklas med oss!

DETALJER

  • 3 900 kr (Per person) exkl. moms
  • 1 dags utbildning (Inkl. Lunch) 7:00-16:00

KOMMANDE UTBILDNINGSTILLFÄLLEN

ÖVRIGT

Saknas en ort eller ett datum som passar dig? Tveka då inte på att berätta det för oss genom att maila utbildning@renta.se

Vill ni ha en företagsspecifika utbildning där ni är med och planerar innehållet? Kontakta oss här: