Röjsågskörkort Nivå RA – Grund

Röjsågskörkort Nivå RA – Grund

Välkommen till vår grundläggande röjsågsutbildning, designad specifikt för nybörjare som önskar att bemästra säker och effektiv hantering av röjsågar och grästrimmers.

Utbildningen

Denna kurs är din väg till att skaffa praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper för att hantera enklare röjningsarbeten, inklusive arbete med grästrimmer och slyröjning, på ett säkert sätt.

För vem är utbildningen?

Den här kursen är perfekt för dig som är ny i att hantera röjsågar och vill få en stabil grund att stå på. Från praktiska övningar för att utveckla en bra arbetsteknik till genomgång av säkerhetsbestämmelser och utrustningsskötsel, täcker denna utbildning allt du behöver för att arbeta tryggt och effektivt.

Vad ingår i kursen?

  • Grundläggande kunskaper för säkert arbete med grästrimmer och slyröjning.
  • Praktiska övningar för att lära sig korrekt arbetsteknik.
  • Genomgång av säkerhetsbestämmelser och rätt hantering av säkerhetsutrustning.
  • Möjlighet att avlägga både praktiskt och teoretiskt prov för att erhålla röjsågskörkort nivå RA, med alternativet att genomföra utbildningen utan prov.

Målet med kursen

Att du som deltagare ska kunna klara proven för röjsågskörkort nivå RA och därmed ha bevis på din förmåga att hantera röjsågsarbeten säkert och effektivt.

Certifiering

Denna 1-dagsutbildning för RA-nivå, liksom våra mer omfattande 3-dagars RARB-utbildningar, är certifierade av Säker Skog, vilket garanterar hög kvalitet och relevans i enlighet med branschens standarder.

Förbered dig för en framtida karriär inom skogsbruk eller förbättra dina färdigheter för personliga projekt med vår grundläggande röjsågsutbildning.

DETALJER

  • 4 700 kr (Per person) exkl. moms
  • 1 dags utbildning (Inkl. Lunch) 7:00-16:00

KOMMANDE UTBILDNINGSTILLFÄLLEN

ÖVRIGT

Saknas en ort eller ett datum som passar dig? Tveka då inte på att berätta det för oss genom att maila utbildning@renta.se

Vill ni ha en företagsspecifika utbildning där ni är med och planerar innehållet? Kontakta oss här: