Vi är igång på allvar i Skellefteå

Fullt ös. 886 byggare. Från start till invigning och vem hade kunnat ana att vår Skellefteåkvartett skulle alla vara vänsterhänta, hängivna till ordet service och mästare på att sprida glädje. Den här öppningen, den här invigningen visar på styrkan i att vi anställer lokalt, satsar lokalt och bryr oss om det lokala. Idag är vi alla Skellefteåare. Vi är i schtaan, vi håller på AIK och vi pjöller int så myk: vi levererar istället.   

Laget består av lagkapten och platschef Anders Ottosson, byggarens bäste vän i Skellefteå de senaste tjugo åren. Vidare har vi fikakungen, den som bjudit in över 2 000 samhällsbyggare till idag: säljaren och maskinexperten Johan Nilsson. Den som möter dig varje morgon bakom stendisken är solen själv, Elina Bergmark. Hon älskar sin hoj och byggnadsvård. På tal om att vårda och serva våra maskiner är mekanikern Jonas Marksén uppvuxen bland stora maskiner och bland Vitbergets slalomportar.

– Vi är ett riktigt panggäng som är så glada över det välkomnandet vi fått redan innan och framför allt idag på invigningen. Nu är vi igång på allvar och ska göra allt för att leverera det den här staden så länge saknat och förtjänar; en sjuhelsikes service och glädje, berättar Anders Ottosson, platschef Renta Skellefteå.

 

Två grader varmt – 886 besökare och ikväll blir det hockey

Muurikan, kebaben och alla maskinleverantörer som ställde ut höjde förvisso temperaturen och med otroliga 886 samhällsbyggare som besökte oss blev det riktigt varmt i första snön.

Ikväll drar vi alla till arenan när AIK tar emot Frölunda i SHL. Vi tackar för idag och hoppas se er alla därinne. Sedan kör vi på precis som vanligt imorgon igen när invigningskonfettin sopas undan och maskinerna åker ut som vanligt från Hallvägen 5.

– Ja, pass på och hyr fjong nya maskiner, bygglampor eller värmefläktar, eller något helt tredje som du behöver i ditt byggprojekt, avslutar Anders.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabb kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.