Nu Gävlar blir vi ett med Gävle

Kanske inte direkt ett oväntat besök men vi tackar och bockar för att Gävle nu välkomnar oss. Vår stora norrlandssatsning fortsätter och i mars öppnar vi upp på Strömsbrovägen 14. Men vi stöttar redan byggare i trakten och söker nu laguppställningen som Bry(näs)r sig. IF it’s you? Skriv Marcus.

Norrlands näst största stad har mängder med spännande byggprojekt och vi har redan tjuvstartat vår närvaro i staden. Nu har vi snart också en nybyggd lokal och visst kan det inte bli bättre än på Strömsbrovägen 14? Mittemellan Ahlsell och Beijers, Flügger Färg och Mekonomen.

– Jättebra läge såväl i Gävle som i hela regionen. Även om det redan finns en hel del duktiga maskinuthyrare i staden kommer vi nu för att utmana och utmanas. Konkurrensen gör att alla behöver vässa sig och bli än bättre på service och lokal omtanke, säger Marcus Haag, regionchef Renta södra Norrland och fortsätter:

– Och jag kommer behöva massor med hjälp. Jag anställer i stort sett bara på person och hur du ser på kunden. För vi är nämligen ingenting utan kunden. Men för att konkretisera söker jag:

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas.

Är du en med stort hjärta för Gävle (och maskinuthyrning)?

Kontakta Marcus Haag direkt och eller håll utkik här efter andra positioner.

076-864 90 81
marcus.haag@renta.se