Vi har öppnat i Boden

Som Affärer i Norr redan har rapporterat, kommer vi nu till Boden – närmare bestämt till Kårbacken.
Vi blir granne med Godisarenan och vid slutet av Bodån byggs nu våran 67:e depå som vi inviger till hösten, men redan nu finns en fullt fungerande maskindepå på Flygfältsvägen 8.

I militärernas, Brolles och OS-guldmedaljören Lars Frölanders hemstad, etablerar vi nu vår nordligaste depå i det avlånga Sverige. Tillsammans med gård så blir den hela 8000 kvadratmeter. Invigning? Det ska firas och det blir en storslagen fest tillsammans med er till hösten.

–  Vår etablering i Boden har flera anledningar. Vi ska stötta industrins gröna omställning och utmanas av det otroligt spännande uppdraget. Vi får vara med på en viktig gemensam utvecklingsresa och skriver därmed ett stycke i svensk industrihistoria, säger Magnus Wennberg, regionchef för norra Norrland.

Boden expanderar och vi är med i matchen

Boden planerar ett flertal arbeten – bland annat ett nytt hotell. Hotellet kommer att ligga i anslutning till restaurang M/S Bränna och kommer bli så stort som 300 bäddar och 7 våningar. Boden Industrial Park som ska bli världens grönaste industriområde är ett annat projekt som kommer sätta Boden på världskartan.
Där det byggs – där är vi och bistår med de maskiner och stöttar med det som behövs.

Vi stöttar Boden HF och erbjuder utbildningar till de som går på Bygg och Anläggnings-programmet på Björknäs Gymnasium.
Lagarbete är viktigt för oss – och här gör vi allt vi kan för att vara en bra lagspelare, säger Andreas Svanberg, platschef på Renta Boden. 

Vill du vara med i matchen tillsammans med oss?

Är du vår nya säljare i Boden? Med den stora industrisatsningen i Norra Norrland behövs det en stark lagspelare som kan hjälpa till att serva alla stora projekt med allt från små till stora anläggningsmaskiner.
Du vet vad kunden behöver – och vi ger dig det du behöver. Välkommen in med din ansökan.