Vi har redan etablerat oss i Ludvika

Vägg i vägg med väg 50 och bara ett stenkast från Lyviken etablerar vi nu en depå, på Poppelvägen 1, i Ludvika. Vi är redan i gång och kör dagligen maskiner från Borlänge, och i april inviger vi.

Som Nya Ludvika Tidningen redan rapporterat kommer vi till staden som fostrat fram storspelare som Anders Kallur och Ronnie Sundin. Det är en efterlängtad och naturlig etablering som följer vår långsiktiga plan att finnas där Sverige byggs. En handfull bostadskvarter, ny arena på Hillängens idrottsplats, en hel del järnvägsstatsningar på Bergslagsbanan och gröna gruvsatsningar i både Blötberget och Håksberget.

– Efterfrågan på våra maskiner har varit stor under en lång tid och utöver projekten ovan sker det enormt mycket i Ludvika. Vi kommer nu anställa lokala experter och sedan ta hela maskin-Sverige till Ludvika. Målet är att växa med staden och vi kunde inte vänta in invigningen, vi ställde i förra veckan ett par bodar här och nu utgår både Staffan och jag härifrån, säger Marcus Haag, regionchef Renta Gävledala.

Vilka är Renta?

På bara fem år har en idé om att ett gäng mindre och lokala maskinuthyrare skulle enas nationellt – blivit till en verklighet där idag 68 depåer (från Trelleborg till Boden) ger allt för sitt lokalområde. Vi på Renta vet att stor frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Mitt i centrum står våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklar oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med 68 depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Du med? Vi menar såklart: ska du med?