Vi har smygöppnat i Malmö Hamn

De senaste sex åren har vi stöttat bygg-Malmö från prunkande Fosie och med ett ökat behov av tillgänglighet och maskiner i staden öppnar vi nu i hamnen. På Bjurögatan 34 närmare bestämt. Invigningen sker först 17 maj och visst har vi en del att ställa i ordning. Men du är redan nu välkommen förbi!

Det är redan vårdis i luften och laget som utgör Malmö Hamn har formats. Daniel Kvist, innesäljaren som också spelar golf känner vi från åren på Fosiedepån och tillsammans med Torns IF:s vindsnabbe vänsterback, Ted Sandberg tar de rollerna som innesäljare. Gustav Sjöberg, känd från YouTube, och i form av platschef, kommer sköta både Fosie- och Hamndepån.

– En efterlängtad och naturlig breddning. Nu är vi tillgängliga för alla byggprojekt i både södra (Fosie) och norra (Hamnen) delarna av Malmö. Vi kunde inte heller hålla oss och smygöppnar hela tre månader innan invigningen. Så gott om tid för att blåsa ballonger och ställa i ordning maskinerna, berättar Gustav Sjöberg, platschef Renta Malmö.

Därmed har vi 12 depåer i Skåne

Hela Skåne växer så att det knakar och i årtionden har vi stöttat såväl byggarna som föreningsidrotten från Trelleborg i syd, Kristanstad i öst, Höganäs i väst och, och ja, Höganäs även den mest nordligaste. Med Helsingborg (syd och norr), Landskrona, Lund, Malmö (Fosie och Hamn) Kävlinge, Hässleholm och Åstorp däremellan.  

– Byggbranschen går tungt just nu och vi märker det främst i hur endagshyrorna ökar, än viktigare då att vi finns tillgänliga för Skåne. Än finns det fläckar på kartan men dit löser vi snabbt leveranser såklart. Vi kommer fortsatt försöka ge den bästa servicen till bygg-Skåne och hoppas alla tar sig till Malmö Hamn när vi den 17 maj inviger med kebab, maskinleverantörer och tävlingar. För fest, det förtjänar vi oavsett konjuktur, summerar Linus Hylén, Regionchef Renta Skåne.