Renta öppnar depå i Timrå

Det är i Timrå det händer. Och där Sverige byggs, där är vi. Med E4:an vägg-i-vägg och SCA Arena bara ett stenkast bort ser vi framemot att öppna depå på Terminalvägen 6. Laget håller på att formeras, maskinerna är beställda. Nu ska vi bara få nycklarna, ”rentafiera” lokalen och sedan bjuder vi in dig till en hejdundrande invigning.

Brynäs-legendarerna Tommy Sjödin och Inge Hammarström, Timrå IK-kaptenen Anton Lander och en hel drös med stora konstnärer har genom åren satt Timrå på kartan. Med knappt 18 000 invånare är Medelpadsstaden Sveriges 113:e största stad och blir alltså vår 62 depå.

För det händer en hel del spännande saker i Timrå med omnejd. Och med vår ambition att bli rikstäckande är Timrå både rätt i tid och plats. Du kanske har läst det förr och känner igen dig i våra etablering-i-ny-stad-nyheter: men ingen rök utan eld stämmer även här.

– Vi har länge assisterat byggarna i Timrå från vår Sundsvallsdepå och med den lokal vi blev erbjudna var det bara att köra. Här finns stora möjligheter och vi har redan gjort klart med säljare, säger Tommy Johansson, regionchef mellersta Norrland och tillägger:

– Timrådepån blir liten och naggande god invändigt med sina 275 kvm för kundmottagning, spolhall och verkstad för att sedan få plats med massor på den 4 500 kvm stora gården.  Med andra ord, Timrådepån kommer kunna komplettera Sundsvallsdepån väl och vice versa.

Stor tillväxt

Batterifabrik, bostäder – du känner igen det? Kan det vara så att Timrås tillväxt passerar dina flöden till förmån för andra städers stora projekt. Vårt mål är att finnas där oavsett storlek på projekt, från slyröj till fabrik som sysselsätter 1000-tals timråiter.

Men först ser vi framemot att SHL drar igång igen. Säsongspremiär ikväll!