Faluorange depå – öppnar till sommaren

Det går fort i hockey. Bläcket har knappt hunnit torka på kontraktet till adress, mitt i Faluns industriområde, innan vi skyndar ut det här meddelandet. För vi behöver lokala experter som vill bygga upp Renta i staden och göra det till sitt. När får vi nycklarna till Ingarsvägen 13? Redan i maj.

Falugruvan, hoppbackarna och Carl Larsson-gården (strax utanför). Falun är en av Sveriges skatter och en favorithistoria därifrån är onekligen den när bocken Kåre fick röda horn. Långt ute i skogen upptäckte bonden att Kåre gick och skrubbade hornen mot marken i kanten av en myr; här var marken rödfärgad och när bonden började gräva såg han hur berget skimrade och sken. Han hade hittat en mycket rik malmåder, och enligt sägnen var det alltså så platsen där gruvan ligger i dag upptäcktes.

 

Renta kommer till Falun som växer

Det ska byggas ny bandy- och ishall på Lugnet i Falun, mängder med flerbostadshus runt om i kommunen och ett vindkraftverk med 18 turbiner. Sedan tidigare har vi kört maskiner fram och tillbaka från Borlänge, men efterfrågan är för stor samtidigt som vi länge trånat efter en plats i Falun.

– Jag vet inte hur många gånger vi besökt Falun, pratat med byggare och letat lokal. Känns väldigt skönt att vi nu fått en adress som vi kan fylla med de maskiner som Falubyggarna behöver allra mest. Parallellt sker det viktigaste arbetet som jag behöver hjälp med, och det är att hitta de lokala experterna som vill göra Renta Falun till sitt, säger Marcus Haag, regionchef södra Norrland.

 

Varför Renta?

På bara fyra år har en idé om att ett gäng mindre och lokala maskinuthyrare skulle enas nationellt – blivit till en verklighet där idag 58 depåer (59 med Falun!) ger allt för sitt lokalområde. Vi på Renta vet att stor frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med 59 depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig.

 

Falulaget

På Renta är det depåerna som bestämmer och de snabba besluten tas direkt över disk. Är du en ja-sägare som inte räds att kavla upp? Har du ”det fixar jag!” som mantra? Vi är nämligen ingenting utan kunden och värdesätter deras önskemål och preferenser högst. Med service, kvalitet och tillgänglighet hoppas vi inte bara attrahera dem. Utan även dig. Vill du kliva in och göra Renta Falun till ditt? Bra, för här är våra lediga tjänster:

Klicka in på annonserna eller skriv/ring Marcus Haag direkt.

Marcus.haag@renta.se
076-864 90 81
Renta södra Norrland