Vi öppnar två depåer (!) i blomstrande Boden

Här håller svensk industrihistoria på att skrivas och vi kan äntligen (!) berätta att vi är med i matchen. Att vi kommer bygga upp två depåer i Boden. Det är bråda dagar och vår regionchef, Magnus Wennberg, behöver din hjälp med att i rekordfart bygga upp och åka med på en resa dina barnbarn kommer vilja höra allt om, om och om igen.

Det är givetvis många saker som ligger till grund för våra depåöppningar. I Boden och Norrbotten är det kort och gott det gröna samhällsbygget som vi kommer stötta.

– Det lirar helt med våra mål och ambitioner. Det är också därför som vi kastar oss in i matchen och det höga tempot, den starka viljan att få det här projektet i mål gör det till ett otroligt spännande uppdrag. Men jag klarar det inte själv och behöver hjälp med att bygga en stor depå som håller för en lång, lång tid, säger Magnus Wennberg, regionchef norra Norrland.

Varför Renta?

På bara fyra år har en idé om att ett gäng mindre och lokala maskinuthyrare skulle enas nationellt – blivit till en verklighet där idag 61 depåer (62 med Boden!) ger allt för sitt lokalområde. Vi på Renta vet att stor frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med 61 depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig.

Bodenlaget

På Renta är det depåerna som bestämmer och de snabba besluten tas direkt över disk. Är du en ja-sägare som inte räds att kavla upp? Har du ”det fixar jag!” som mantra? Vi är nämligen ingenting utan kunden och värdesätter deras önskemål och preferenser högst. Med service, kvalitet och tillgänglighet hoppas vi inte bara attrahera dem. Utan även dig. Vill du kliva in och göra Renta Boden till ditt? Bra, för här är våra lediga positioner:

Lediga positioner

  • Platschef Boden
  • Montörer
  • Verkstadspersonal
  • Transportörer
  • Innesäljare

Skriv eller ring Magnus direkt.

Magnus Wennberg

Magnus Wennberg

Regionchef norra Norrland