Vi (Renta) är med och bygger Biltema lager i Halmstad

Tillsammans med Kynningsrud Bygg är vi med och bygger ett lager och kontor på 8 000 kvm, där vi har fått förtroendet att leverera bodetablering och byggmaskiner. Entreprenadsumman är på ca 60 MSEK och kommer stå klart till Påsk 2021.

Vi fick en väldigt tajt tid att etablera på. Från att Kynningsrud fick totalentrenaden gick det endast ett par veckor från förfrågan till etablering av bodar, el och värme. Det är ju precis detta som vi är bra på, att ta snabba beslut och sen genomföra. Det gör mitt jobb flexibelt att ha den organisationen i ryggen och kunden får alla fördelar därefter, säger Oskar Svensson, säljare på Renta.

 

Kynningsrud Bygg har fått totalentreprenaden för Biltema Real Estate i Halmstad. Utbygnaden är på totalt 8 000 kvm som innefattar lager, kontor och miljöbyggnad. Bygget kommer stå klart till Påsk 2021 och entreprenadsumman är på ca 60 MSEK. Vi på Renta har också fått förtroendet att leverera bodar, el, byggvärme, byggmaskiner och liftar. Biltema Real Estate är ett av bolagen i Biltemakoncernen. Företaget ansvara för och förvaltar Biltemas fastighetsbestånd.

 

Under upphandlingen har vi haft en mycket bra dialog med ansvariga på Biltema Real Estate. Det känns därför extra bra att vi nu fått möjlighet att utföra projektet för dem. Att vi dessutom valt Renta som leverantör av bodar och byggmaskiner känns tryggt, säger Henrik Ekman, Vd för Kynningsrud Bygg.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Oskar Svensson, Säljare
0733 39 21 84
oskar.svensson@renta.se