Solen och bygg-Ludvika gjorde dagens efterlängtade invigning

Vi smygöppnade i Ludvika för en månad sedan på Poppelvägen 1, och idag strålade vi i kapp med såväl sol som 487 lokala byggare. Vi har länge sett fram emot denna dag och nu får vi äntligen leverera på det lovade till södra Dalarna.  

Sedan vi fick nycklarna vid årskiftet har vi med Andersson Bygg & Takentreprenad i ryggen blåst ut lokalen både utvändigt och invändigt, kört hit maskiner från hela landet och format en kvartett redo att förse Ludvikabyggarna med rätt maskin i alla lägen.

– Jag kan knappt tro det är samma ställe som vi hämtade ut nycklarna till. Sedan har vi fått ihop ett urstarkt lag med tysken Markus Adam som gårdsansvarig och transportör, serviceteknikern Christoffer Ljungqvist som skruvat på saker sedan barnsben och Jonas Karlström som med alla sina år inom betongindustrin kliver in i rollen som innesäljare. Fjärde spelaren undrar du? Det är jag det, säger Staffan Hammarin, platschef i Ludvika och Borlänge.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabb kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.