En lyckad invigning i Ljungby

534 byggare, ett flertal leverantörer, god mat och mycket skratt – det sammanfattar dagens invigning i Ljungby. Depån smygöppnade för ett tag sedan men nu är gänget i Småland igång och mer taggade än någonsin.

 

– Vilken succé! Grillen går för fullt, stämningen är på topp, och både nya och gamla ansikten är här. Vi var oroliga att vädret skulle svika oss, men här står vi och njuter av sommaren som valde att hälsa på. Efter idag är vi mer taggade än någonsin! Först ska vi bara städa undan efter dagens festligheter, säger Andreas, platschef i Ljungby

Maskinleveranserna är igång för fullt 

Som vi meddelade förra veckan, kunde inte Ljungby-gänget vänta till idag för att öppna, men idag ägde den officiella invigningen rum. Dagen bjöd på t-shirt vänligt väder, grillat och många skratt. Om det missats så vet ni nu att vi är 100% igång med att leverera maskiner till bygg-Ljungby.

 

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabb kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.