Fyra år som utmanare

Varje dag ställer vi oss frågan hur vi kan utmana och utmanas. På bara fyra år har en idé om att ett gäng mindre och lokala maskinuthyrare skulle enas nationellt – blivit till en verklighet där idag 58 depåer ger allt för sitt lokalområde.

 

Vi dundrar fram med en otrolig beslutsamhet och vilja att leverera på det lovade och vara ett med där vi verkar och bor. Där du bestämmer vad som ska stå på hyllan, där depån styr sin vardag och där samspelet mellan regionerna bara är ett samtal bort.

Är det lätt? Nej för samtidigt som vi växer, växer ansvaret. Växer kraven. Och det blir lätt att en hamnar i tron att vi nu blir som alla andra storbolag. Timslånga möten som drar upp ”såhär-har-vi-alltid-gjort”-policys i Excel och Paint. Fast det är precis det där vi inte ens har tid med att hamna i. För vi åker istället ut och grillar på ett bygge, etablerar ett dussin byggbodar eller diskuterar hur vi på bästa sätt hjälper byggarn med att uppnå alla ökade miljökrav. På det gröna området är det bara fantasin som sätter gränserna. Och på depåerna är det endast depåerna som sätter gränserna.

Vi är stolta över att vara rikstäckande och under de kommande veckorna kommer vi avslöja fler orter där vi nu får möjlighet att öppna upp, anställa lokalt och därmed fortsätter vi lära oss och påverkas av det som utgör det underbara land vi kallar Sverige.

 

Varför Renta?

Vi på Renta vet att stor frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med 58 depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig.

 

Efter bästa förmåga,

Vi 573 individer som utgör Renta Sverige