Gävle är invigt

Solen strålar i södra norrland och Gävleborna fyller vår nya depå med glädje & skratt och sina bröd med kebab. Byggare och leverantörer samlas på den nyasfalterade gården där över 567 kunder njöt. Tack. Tack så mycket för att ni hjälpte oss inviga denna soliga dag på Strömsbrovägen 14.

Varmt välkommen till Gävle. Här dundrar du rätt in i vår patenterade stendisk och med två snabba kliv åt vänster kommer du ut till ett lager med stora, öppna ytor.

– Våran nybyggda depå känns och är kanon. Stora ytor på gården med en rejäl tvätthall och verkstad. Vi kommer möta byggarna i Gävle precis på det vis de förtjänar, säger Marcus Haag, Renta.

 

 

 

Lokal i toppklass

Vem byggde då lokalen på Strömsbrovägen 14 i Gävle? Kynningsrud Bygg, som även byggt våra lokaler i Uddevalla, Trollhättan & Uppsala och vet hur en maskinuthyrare vill ha det. Vi tackar återigen för ett fantastiskt projekt.

 

Det skall var lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.