Lokal maskinuthyrning i Uppsala

Bygga är en lagsport och utan rätt medspelare kan arbetet bli mycket svårare än vad det behöver vara. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Varför? Vårt sortiment är ett av de största i Sverige och kan därför kan vi med säkerhet säga att vår moderna maskinpark i Uppsala har rätt maskin för dig.

Söker du efter maskinuthyrning i Uppsala har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Uppsala kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Uppsala:

Tommy Larsson

Innesäljare

0732-403853

tommy.larsson@renta.se

Jacob Asplund

Säljare, Västerås

0739-44 80 82

jacob.asplund@renta.se

Erica Fordell

Säljare, Enköping

072 352 69 80

erica.fordell@renta.se

Farid Nakhost

Försäljningschef, Mälardalen

072 179 31 94

farid.nakhost@renta.se

Hyr dina maskiner i Uppsala hos oss

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Uppsala

I vårt sortiment av grävmaskiner finner ni alla varianter av grävmaskiner. Bandburna grävmaskiner, hjulburna grävmaskiner och tillbehör till grävmaskiner. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. Du kan hitta mer om våra tillbehör för grävmaskiner direkt på rentaeasy.se

 

Hyra släpvagnar i Uppsala

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Uppsala hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Uppsala hos Renta

Ska du hyra en slipmaskin kan du välja mellan bandslipar, golvslip för trä, golvslip för betong och mycket mer.

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vi har olika kombihammare, slag/borrmaskiner, kombihammare med batteri, slag/borrmaskin med batteri och ett stort sortiment av tillbehör för borrmaskiner.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Uppsala från Renta hittar du det du behöver. Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som jobbar där har olika behov. Just därför är vårt sortiment av tjänster och produkter inom anläggningsmaskiner brett. Renta är gärna med redan från start för att du ska få den mest effektiva och passande lösningen men vi kan även hjälpa till när behovet uppstår plötsligt.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Uppsala

Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift är bara en bråkdel av vårt stora utbud. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

 

Utbilda dig hos Renta i Uppsala – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Uppsala

Liftutbildning i Uppsala

Fallskyddsutbildning i Uppsala

Arbete på väg 1 & 2 i Uppsala

Bas-P & Bas-U i Uppsala

Heta arbeten i Uppsala

Ställning AFS 2013:4 i Uppsala

Travers – AFS 2006:6 i Uppsala

 

Behöver du hyra byggställningar i Uppsala?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra ifrån oss på enklaste sätt behöver ni bara skapa ett konto därefter har ni tillgång till hela utbudet.

Läs mer om våra byggställningar i Uppsala.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Uppsala

Bodar, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar är de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. På vår maskinpark i Uppsala finner ni snart att vi har stort och modernt sortiment av byggbodar.

 

Bygghissar i Uppsala med ett genomgående säkerhetstänk

Personalhissar, Materialhissar, bygghissar erbjuder vi också. Vidare har vi även ett stort tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkört till er byggarbetsplats.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I UPPSALA TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Glöm inte att vi finns över hela Sverige. Befinner du dig exempelvis i Södertälje eller Halmstad så finns vi där med.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.