Nu andas vi ut i sommar – och springer in i hösten tillsammans

Äntligen sommar igen och än en gång hälsar vår nationella KAM, Magnus Lundberg, oss en galet go sommar, för den här sommarhälsningen är nämligen till er, alla galna maskinhyrare – till er som lägger er tillit i oss och som får oss att fortsatt våga utmana branschen, då bara måste man vara annorlunda när semestern står för dörren (läs: simma längs vår svenska kustremsa).

Det är en första halva av året som nödgat oss alla till att ta ett djupt andetag och ta nya och annorlunda jobb och projekt. Vi har passat på och breddat vårt trafikanordningsutbud, från gubbatavlor på alla depåer till en nationell trafikavstängningssatsning som saknar motstycke. Er efterfrågan är vår lag och härinne kan du läsa mer samt ta direktkontakt med oss – där din och allas arbetsplatssäkerhet är i fokus.

Krafttag för att stötta även alla vindkraftverksprojekt

Wind of Change var en ära att stötta med rätt maskiner och lösningar och vindkraftsverksprojekten blir bara fler. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och har den senaste tiden breddat vår förmåga att leverera på det lovade – även här.

Arbetsmiljö – ISO 45 001 ✅

Sedan tidigare är vi på Renta ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Sedan i våras kan vi även stoltsera med: ISO 45 001: arbetsmiljö – ett starkt intyg på att vi ständigt arbetar för att hålla en hög och jämn kvalitet på våra produkter och tjänster, minska vår miljöpåverkan och verkar för en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Allt för dig

När vi nu passar på att sätta ny fräsch dekal på maskinen du hyrde under våren ser vi också framemot att fortsatt stötta dig. Tack för första halvan av 2024, ta hand om dig och dina så springer vi in hösten tillsammans.