HYR BELYSNING HOS RENTA

HYR BELYSNING HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra belysning för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM BELYSNING

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA BELYSNING ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver belysning till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in, om du behöver din belysning snabbt så är även detta en fördel med att hyra istället för att köpa. Hos Renta får du alltid kvalitativ belysning till bra pris som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR BELYSNING FRÅN RENTA

När du hyr belysning från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din belysning kommer att finnas tillgänglig och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt. Genom att hyra belysning från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRT UTBUD AV BELYSNING

HYRA BELYSNING 48V

Behöver du lite hjälp med belysningen? Då har vi lysande lösningar till dig på Renta. Hos oss kan du hyra belysning, enkelt smidigt och billigt. 

HYRA BELYSNING 230V

När du behöver få det rejält upplyst på bygget kan vi rekommendera att du hyr belysning med upp till 230V från oss på Renta. Om du behöver hjälp och vägledning föreslår vi att du kontaktar oss så ska vi belysa de alternativ vi har!

HYRA BELYSNINGSMASTER

Vi erbjuder kraftfulla belysningslösningar till uthyrning. På Renta kan du hyra belysningsmaster som gör det omöjligt för någon att mygla. Vi har belysningsmaster från 5 till 12 meter för att pass alla tänkbara byggen.