HYR BILMASKIN

HYR BILMASKINER HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra bilmaskiner för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM BILMASKINER

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA BILNINGSMASKINER ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver bilningsmaskiner och rivningsmaskiner till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner, om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra bilningsmaskiner och rivmaskiner istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR BILNINGSMASKINER FRÅN RENTA

När du hyr bilningsmaskiner och rivningsmaskiner från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA BILNINGSMASKINER OCH TILLBEHÖR

HYRA HANDHÅLLNA BILNINGSMASKINER

Hos oss kan du hyra handhållna bilningsmaskiner och bilningshammare för ditt projekt, vi har ett brett utbud av handhållna bilningsmaskiner och hammare från 4 kg till 30 kg.

HYRA HANDHÅLLNA BILNINGSMASKINER MED BATTERI

Vi har dessutom handhållna batteridrivna bilningsmaskiner och bilningshammare från 6 kg till 8 kg för smidig bilning.

HYRA HANDHÅLLNA BENSINDRIVNA BILNINGSMASKINER

Vi erbjuder även en kraftig bensindriven bilningsmaskin på 30 kg, ett kraftfullt bilningsspett från Atlas Copco. 

HYRA HANDHÅLLNA TRYCKLUFT BILNINGSMASKINER

Vi har flertalet handhållna bilningsmaskiner som är tryckluftsdrivna, våra starka tryckluft bilningshammare hittar du i allt från 10 kg till 35 kg. Vi har även en mindre variant kallad geting som uppfyller alla mindre bilnings-behov.

HYRA RIVNINGSROBOT

Hyr rivningsrobot hos Renta, vi har kvalitativa rivningsrobotar så att du kan få jobbet gjort effektivt. Oavsett vad du har för behov så har vi på Renta rätt rivningsrobot med rätt tillbehör för dig!

TILLBEHÖR TILL VÅRA BILNINGSMASKINER

Vi ser till att du blir fullt utrustad med rätt tillbehör när du hyr maskiner från Renta, vi har ett brett utbud med maskiner och tillbehör som vi är säkra på kommer uppfylla dina behov.