HYR BORRMASKIN

HYR BORRMASKINER HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra borrmaskiner för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM BORRMASKINER

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA BORRMASKINER OCH KOMBIMASKINER ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver borrmaskiner eller kombihammare till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner, om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra borrmaskiner och kombihammare istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR BORRMASKINER OCH KOMBIMASKINER FRÅN RENTA

När du hyr borrmaskiner och kombihammare från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA BORRMASKINER OCH TILLBEHÖR

HYRA KOMBIHAMMARE 230V

Ska du borra eller bila i sten, tegel eller betong? Hyr en 230 V kombihammare hos Renta, vi har ett brett sortiment med modeller av olika kombihammare och är säkra på att vi har maskinen för dig!

HYRA KOMBIHAMMARE BATTERIDRIVEN

Vill du ha en portabel kombihammare med batteri så har vi även dessa, kraftfulla batteridrivna kombihammare hittar du hos Renta.

HYRA SLAG & BORRMASKIN 230V

Behöver du en kraftig slagborr eller borrmaskin som tar där de enklare varianterna inte räcker? Vi på Renta hjälper dig hitta de verktygen du behöver till ditt bygge och vi har kraftiga Slagborrar och Borrmaskiner till ert förfogande i vårt sortiment.

HYRA SLAG & BORRMASKIN BATTERIDRIVEN

Du finner även kraftfulla batteridrivna slag och borrmaskiner hos Renta, att bygga är en lagsport och vi hjälper dig oavsett vad du och din byggarbetsplats har för behov.

TILLBEHÖR TILL VÅRA BORRMASKINER OCH KOMBIMASKINER

Vi har självklart alla tänkbara borrar och tillbehör till våra borrmaskiner och kombimaskiner så att du får precis det du behöver till ditt bygge eller projekt, ta en titt i vårt breda sortiment av tillbehör till våra borr & kombimaskiner.