HYR BORRUTRUSTNING

HYR BORRUTRUSTNING HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra borrutrustning för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM BORRUTRUSTNING

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA BORRUTRUSTNING ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver borrutrustning till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner, om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra borrmaskiner för berg och jord istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR BORRUTRUSTNING FRÅN RENTA

När du hyr borrutrustning och borrmaskiner från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅR BORRUTRUSTNING OCH TILLBEHÖR

HYRA BERGBORRMASKIN

Ska du borra i berg och behöver bergborrutrustning så erbjuder vi på Renta rätt hyresmaskin för dig, vi erbjuder effektiva bergborrmaskiner så att du får arbetet gjort utan strul.

HYRA JORDBORRMASKIN

Hos oss hittar du ett komplett sortiment av jordborrmaskiner som du både kan bruka själv och kraftfullare 2 mans jordborrmaskiner, hydraulisk jordborrmaskin och markskruv maskiner. Du finner dessutom stolpuppdragare i vårt sortiment av jordborrmaskiner.

TILLBEHÖR TILL VÅR BORRUTRUSTNING

Vi har även olika munstycken till vår borrutrustning så att du effektivt kan utföra ditt arbete samt påhängs vikter till bergborrmaskiner, oavsett vad du behöver så har vi på Renta rätt maskin för dig.