HYRA BYGGCENTRALER

HYRA BYGGCENTRALER HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra byggcentraler för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM BYGGCENTRALER

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA BYGGCENTRALER ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver elväskor eller grenuttag till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in, om du behöver dina byggcentraler snabbt så är även detta en fördel med att hyra istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa byggcentraler till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR BYGGCENTRALER FRÅN RENTA

När du hyr byggcentraler från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din byggcentral kommer att finnas tillgänglig och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny byggcentral. Genom att hyra byggcentraler från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRT UTBUD AV BYGGCENTRALER OCH TILLBEHÖR

HYRA ELVÄSKOR

På Renta kan du hyra professionella elväskor för byggarbetsplatser, evenemang eller mässor. En smidig elväska med bärhandtag kan bli räddningen på ett bygge. Vi har både 16A och 32A samt en rad olika varianter beroende på användningsområde.

HYRA TRAPPCENTRALER

En trappcentral kan vara smidigt i trånga utrymmen eller någonstans där du vill förlägga alla kablar, t.ex i trapphus, korridorer osv. På Renta kan du hyra trappcentraler för kort- eller långsiktigt bruk. Vi har trappcentraler med eller utan fast anslutning, samt olika styrka.

HYRA HUVUDCENTRALER

En huvudcentral installeras på byggarbetsplatser eller större, tillfälliga evenemang. På Renta har vi slitstarka huvudcentraler i varierande kapacitet. Klicka in för att se hela vårt utbud av huvudcentraler.

HYRA GRENUTTAG

Grenuttag, grendosa eller grenkontakt. Oavsett om du befinner dig på bygget, i garaget eller i hemmet kan ibland behovet av ett rejält grenuttag uppstå. Våra professionella grenuttag är speciellt anpassade för att klara mycket stök och smuts. Om du behöver hyra grenuttag är du på rätt ställe!

HYRA TRANSFORMATORER

Behöver du hyra transformatorer? På Renta kan du hyra transformatorer av riktigt bra kvalitet till bra pris. Om du behöver höja eller sänka nivån av spänning på bygget är du på rätt plats.

HYRA UNDERCENTRALER / FÖRDELNINGSCENTRALER

Oavsett om du behöver en undercentral, fördelningscentral eller bodetableringscentral så finns det hos Renta. Vi har ett brett utbud av gedigna centraler för att passa både små och stora projekt.