HYR CONTAINER

HYR CONTAINERS HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra containers för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM CONTAINERS

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA CONTAINERS ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver containers och sågcontainers till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa och om du behöver dina containrar snabbt så är även detta en fördel med att hyra containers och sågcontainer istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa containers till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR CONTAINERS FRÅN RENTA

När du hyr containers från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina containers kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny container. Genom att hyra containers från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande containers och sågcontainrar för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA CONTAINERS OCH TILLBEHÖR

HYRA OISOLERAD CONTAINER

Hos Renta hittar du ett stort utbud av containers, vi har osiolerade containers för ditt bygge i olika storlekar.

HYRA ISOLERAD CONTAINER

Vill du ha en isolerad container så erbjuder vi självklart även dessa, vi erbjuder alla våra containers i olika storlekar och vi är säkra på att vi har något som passar era behov.

HYRA ISOLERAD CONTAINER MED EL OCH LJUS

Hyr isolerade containers med el och ljus hos Renta, våra isolerade containers med el och ljus kommer i olika storlekar mellan 8 och 20 fot.

HYRA SÅGCONTAINER

Vi erbjuder både öppna och stängda sågcontainers i storlekarna 20 – 30 fot.