HYR GAFFELTRUCKAR

HYR GAFFELTRUCKAR HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra gaffeltruckar för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning av gaffeltruckar online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM GAFFELTRUCKAR

Om du har frågor och funderingar kring Gaffeltruckar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA GAFFELTRUCK ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver en teleskoptruck till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in maskiner själv, om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra gaffeltruckar istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR GAFFELTRUCK FRÅN RENTA

När du hyr gaffeltruckar från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny teleskoptruck. Genom att hyra gaffeltruckar från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA GAFFELTRUCKAR OCH TILLBEHÖR

HYRA GAFFELTRUCK

Hos Renta hittar du ett stort utbud av gaffeltruckar till arbetslaget. I våra depåer hittar du motviktstruckar och teleskoplastare med en kapacitet på 1.5 ton till 4 ton. Vi har även teleskoplastare med upp till 26 meter runtom sväng för effektivt arbete på ditt bygge!

TILLBEHÖR TILL VÅRA GAFFELTRUCKAR

Hos oss på Renta hittar du även tillbehören du behöver till dina gaffeltruckar, du finner vinsch kranarmar för alla användningsområden.