HYR HJULBODAR

HYR HJULBODAR HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra hjulbodar för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM HJULBODAR

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA HJULBOD ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver hjulvagnar eller manskapsbodar till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa vagnar, om du behöver dina vagnar snabbt så är även detta en fördel med att hyra manskapsbodar och vagnar istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa vagnar och bodar till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR HJULBOD FRÅN RENTA

När du hyr hjulbodar och manskapsvagnar från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina bodar kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny hjulbod. Genom att hyra hjul och manskapsbodar från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande hjulbodar för att uppfylla era tidskrav

VÅRA HJULBODAR OCH TILLBEHÖR

HYRA PERSONALVAGN MED EL, GAS, TOA OCH DUSCH

Vi erbjuder uthyrning av hjulbodar från 3 man upp till 6 man med el, gas toalett och dusch. Vi har kvalitativa personalbodar och manskapsbodar som uppfyller dina krav och behov. Se vårt sortiment av personalvagnar med el, gas, toa och dusch här!

HYRA PERSONALVAGN MED EL, TOA OCH DUSCH

Vi erbjuder även manskapsbodar och personalbodar med el, toa och dusch för allt från 3 man till 6 man. Renta hjälper dig med kvalitativa personalvagnar som uppfyller dina behov. Se hela vårt sortiment av personalvagnar med el, toa och dusch här!

HYRA RASTVAGN/FIKAVAGN MED EL OCH TOA

Behöver ni en rastvagn eller fikavagn på bygget? Vi har fika och rastvagnar med el och toa för ditt manskap. Se vårt sortiment av rastvagnar och fikavagnar här!

HYRA ÖVRIGA VAGNAR

Våra övriga vagnar är hygienvagnar och övernattningsvagnar för ditt manskap. Våra vagnar är kvalitativa vagnar och vi är säkra på att vi kan erbjuda rätt vagn för dina behov. Se våra övriga vagnar här!