HYR INSTRUMENT

HYR INSTRUMENT HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra instrument för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM INSTRUMENT

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA INSTRUMENT ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver olika instrument till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner och om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra instrument istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR INSTRUMENT FRÅN RENTA

När du hyr instrument från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner eller instrument kommer att finnas tillgängliga och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner och instrument från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA INSTRUMENT OCH TILLBEHÖR

HYRA KAMEROR

Hos oss kan du hyra inspektionskamera, rörkamera, navigator till rörkamera och värmekamera till ditt jobb eller projekt. Renta har instrumenten och utrustningen för ditt projekt!

HYRA SÖK & MÄTINSTRUMENT

Behöver du hyra avståndsmätare med laser, detektor för armering el och rör, drillguide, fuktmätare, kabelsökare, regelsökare, mäthjul, sonder eller metalldetektor så finns alla sök och mätinstrument du behöver hos Renta.

HYRA LASER & AVVÄGNINGSINSTRUMENT

Vi har avvägningsinstrumenten du behöver för ditt projekt, här hittar du planlaser, horisontal laser, vertikal lazer, rörläggningslaser, tvåfallslaser och alla mottagare som behövs.

TILLBEHÖR TILL VÅRA MÄT OCH KONTROLLINSTRUMENT

Vi har dessutom alla tillbehör du behöver för våra mät och kontrollinstrument på just din arbetsplats, laser-fotring, laser-gjutplatta, laser-mottagarhållare, laser-väggfäste, laser lutningsadapter, rörkamera rullar, batterier, laddare och mer. Vi ser till att du har alla de tillbehör som du kan tänkas behöva för ditt projekt!