HYR KABELHANTERING

HYRA KABELHANTERING HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra kabelhantering för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM KABELHANTERING

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA KABELHANTERING ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver kablar eller kabelskydd till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in, om du behöver din kabelhantering snabbt så är även detta en fördel med att hyra istället för att köpa. Hos Renta får du alltid kvalitativ kabelhantering till bra pris som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR KABELHANTERING FRÅN RENTA

När du hyr kablar eller kabelutrustning från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din kabelhantering kommer att finnas tillgänglig och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt. Genom att hyra kabelhantering från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRT UTBUD AV KABELHANTERING

HYRA KABLAR

Man vet aldrig när man kan behöva några extra kablar till bygget! Hos oss på Renta kan du hyra gedigna kablar av hög kvalitet.

HYRA KABELSKYDD

Trasiga kablar kan bli både kostsamt och struligt. Med högkvalitativa kabelskydd ser du till att skydda din utrustning och projektet från onödiga avbrott. Klicka in för att se vilka kabelskydd du kan hyra.

HYRA KABELÖVERGÅNGSMAST

På större byggen kan en kabelövergångsmast behövas. På Renta har vi gedigna master på upp till 7 meter. Om du har frågor eller funderingar kring att hyra kabelövergångsmast är du välkommen att kontakta oss!

HYRA KABELDRAGNINGSUTRUSTNING

Utöver slitstarka kablar och kabelskydd erbjuder vi även kabeldragningsutrustning i form av dragtrådsblås, linjemaskin, kabelmatare, kabeltrumvagn, kabeltrumbock och mycket mer. På Renta kan du räkna med att vi har allt du behöver när det kommer till kabelhantering.