HYR LASTMASKINER

HYR LASTMASKINER HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra lastmaskiner för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM LASTMASKINER

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA LASTMASKINER ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver en lastmaskin till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner och om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra kompaktlastare och hjullastare istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR LASTMASKINER FRÅN RENTA

När du hyr lastmaskiner från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA LASTMASKINER OCH TILLBEHÖR

HYRA KOMPAKTLASTARE

Hos oss kan du hyra kompaktlastare och bobcats i olika modeller för att underlätta ditt jobb eller projekt. Våra kompaktlastare och bobcats är av god kvalitet, prestanda och pålitlighet.  

HYRA TVÅ & FYRHJULSSTYRD LASTMASKIN

Renta erbjuder dessutom hjullastare för dig som hyra en fyrhjulsstyrd lastmaskin som får jobbet gjort. Våra hjullastare kommer i mindre och större modeller med en maxvikt från 1.3 ton till 5 ton på de större varianterna. Hos oss kan du hyra lastmaskinen med den kapacitet du behöver!

HYRA MIDJESTYRD LASTMASKIN

Hyr midjestyrd lastmaskin hos oss på renta. Hos oss kan du enkelt hyra kvalitativa midjestyrda hjullastare med en kapacitet mellan 1000 kg och 16 000 kg. Våra midjestyrda lastare är av god kvalitet, prestanda och pålitlighet. Så du behöver aldrig oroa dig för problem med din hyrmaskin från Renta.

TILLBEHÖR TILL VÅRA LASTMASKINER

Vi har de tillbehör du behöver för våra lastmaskiner i form av pallgafflar och planeringsskopor med mera för både våra kompaktlastare och hjullastare så att du kan få den variant av lastmaskin som du behöver till ditt projekt!