HYR LYFTUTRUSTNING

HYR LYFTUTRUSTNING HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra lyftutrustning för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM LYFTUTRUSTNING

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA LYFTUTRUSTNING ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver lyftutrustning till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner, om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra lyftutrustning istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR LYFTUTRUSTNING FRÅN RENTA

När du hyr lyftutrustning från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅR LYFTUTRUSTNING OCH TILLBEHÖR

HYRA AVFALLSCONTAINER – BM FÄSTE

Hyr avfallscontainer med BM fäste för enkel hantering av avfall på din byggarbetsplats eller projekt. Se vårt sortiment med avfallscontainers med BM fäste här!

HYRA AVFALLSCONTAINER FÖR KRAN

Hyr avfallscontainer för kranar hos Renta, vi har ett brett utbud avfallscontainers för kran i olika storlekar. Se våra avfallscontainers för kran här!

HYRA SOPCONTAINER TIPPBAR

Hyr tippbara sopcontainers från renta, våra sopcontainers kommer i olika storlekar från 150 liter till 2200 liter och vi är säkra på att vi har rätt tippbar sopcontainer för dig. Se vårt utbud av tippbara sopcontainers här!

HYRA VAKUUMLYFTAR FÖR STEN OCH BETONG

Hos Renta hittar du flera olika vakuumlyftar för sten och betong för alla tänkbara tillfällen, våra vakuumlyftar finns i modeller som klarar av en vikt på upp till 2500 kg. Se vårt sortiment av vakuumlyftar här! 

 

HYRA DOMKRAFT

Hyr hydrauliska och mekaniska domkrafter hos Renta, vi har ett brett utbud av domkrafter om kan lyfta vikter upp till 100 ton. Se vårt utbud av domkrafter här!

HYRA KANTSTENSSAX KRAN/MANUELL

Hyr kantstenssax för manuell användning eller för användning med kran, se vårt utbud av manuell och kranmonterad kantstenssaxar här!

HYRA KEDJETELFER EL 230/400V

Renta har ett stort utbud av eldrivna kedjetelfer som klarar av vikter upp till 5000 kg. Se vårt breda utbud av kedjetelfer här!

HYRA LYFTBLOCK

Hyr lyftblock i olika modeller hos Renta, vi har draglyftblock, kedjelyftblock och spaklyftblock för alla ändamål. Se vårt breda sortiment av lyftblock här!

HYRA RULLVAGNAR

Hyr rullvagnar och rullspett hos renta, vi har ett brett utbud av rullvagnar och rullspett som klarar av vikter ända upp till 6 ton. Se vårt breda utbud av rullvagnar här!

TILLBEHÖR TILL VÅR LYFTUTRUSTNING

Se våra tillbehör som du kan tänkas behöva till lyftutrustning här!