HYR PACKNINGSUTRUSTNING

HYR PACKNINGSUTRUSTNING HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra packningsutrustning i form av markvibrator och padda för mindre jobb eller en envalsvält under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM MARKVIBRATORER OCH PACKNINGSUTRUSTNING

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA PADDA, VIBRATORPLATTA OCH MARKVIBRATOR ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver packningsutrustning till ditt projekt i form av en padda eller markvibrator så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner och om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra packningsutrustning istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR PACKNINGSUTRUSTNING FRÅN RENTA

När du hyr packningsutrustning från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅR PACKNINGSUTRUSTNING OCH TILLBEHÖR

HYRA PADDA / MARKVIBRATOR FJÄRRSTYRD

Hos oss finner du fjärrstyrda vibratorplattor för enkel packning till ditt bygge eller projekt. Se vårt utbud av fjärrstyrda vibratorplattor här!

HYRA PADDA / MARKVIBRATOR FRAM OCH BAK

Vi erbjuder även markvibrator och vibratorplattor som är framåtgående och bakåtgående för enkelt manövrering när du ska packa jord, sand, grus eller asfalt. Se vårt sortiment av bak och framgående vibratorplattor här!

HYRA PADDA / MARKVIBRATOR FRAMÅTGÅENDE

Framgående vibratorplattor och paddor hittar du här, vi har ett brett sortiment av framgående vibratorplattor för packning på ditt bygge eller för ditt projekt. Se vårt sortiment av framåtgående vibratorplattor här!

HYRA VIBRATORSTAMP

Hos Renta hittar du även vibratorstamp för dina projekt, se vårt utbud av vibratorstampar här!

HYRA ENVALSVÄLT

Vi har envalsvältar från 4.5 ton upp till 20 ton, våra olika modeller och storlekar av envalsvält gör oss säkra på att vi har den envalsvälten du behöver till ditt projekt. Se vårt sortiment av envalsvältar här!

HYRA TANDEMVÄLT

Vi erbjuder även tandemvältar så att du inte saknar något på ditt bygge, vi har tandemvältar i storlek 1.5 ton och 2,5 ton för enkelt uthyrning av oss på Renta. Se vårat sortiment av tandemvältar här!

HYRA FÅRFOTSVÄLT LERPACKARE

Behöver du hyra fårfotsvält för lerpackning har vi hyresmakinerna för dig, se vårt sortiment av fårfotsvältar för lerpackning här!

TILLBEHÖR TILL VÅR PACKNINGSUTRUSTNING

Vi på Renta har tillbehören du behöver till din packningsutrustning, se vårt sortiment av tillbehör till packningsutrustning här!