HYR RENGÖRINGSUTRUSTNING

HYR RENGÖRINGSUTRUSTNING HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra rengöringsutrustning för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM RENGÖRINGSUTRUSTNING

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA RENGÖRINGSUTRUSTNING ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver sopmaskin, högtryckstvätt eller skurmaskin till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in all denna rengöringsutrustning, om du behöver utrustningen snabbt så är även detta en fördel med att hyra istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativ rengöringsutrustning till bra pris som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR RENGÖRINGSUTRUSTNING FRÅN RENTA

När du hyr rengöringsutrustning från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din rengöringsutrustning kommer att finnas tillgänglig och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med ny rengöringsutrustning. Genom att hyra rengöringsutrustning från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅR RENGÖRINGSUTRUSTNING OCH TILLBEHÖR

HYRA HETVATTENTVÄTTAR

En hetvattentvätt lönar sig i längden! Du spar både tid och rengöringsmedel genom att använd hett vatten för att lösa upp smuts och fett. Vi har flera olika hetvattentvättar att välja på. Se vårt sortiment här!

HYRA KEMSPRUTOR

Oavsett om du har ett stort eller litet område som behöver besprutas har vi några olika kemsprutor att välja på – både handhållna och ryggburna. Om du behöver hyra gedigna kemsprutor till bra pris är du på rätt ställe.

HYRA LUKTRENARE

Vi har både luft- och luktrenare i vår moderna maskinpark. Klicka här för att se hela vårt utbud av luktrenare. Givetvis är det smidigt och enkelt att hyra luktrenare via Renta.

HYRA SKURMASKINER

Ett rejält städredskap! Om du vill få det riktigt rent med minimal ansträngning är en av våra skurmaskiner något för dig. Vi har handhållna, åkbara eller självgående skurmaskiner.

HYRA STOFTAVSKILJARE <480V

Här hittar du våra mest kraftfulla stoftavskiljare. Många tillverkningsprocesser skapar någon form av stoft, dimma eller rök. Använd en rejäl stoftavskiljare för förbättrad luftkvalitet och en säkrare arbetsmiljö. 

HYRA VÅTSUGAR

Våtsugare, vätskesugare, våtdammsugare. Kärt barn har många namn. Behöver du effektivt suga upp vätska eller spill? Då har vi några riktigt rejäla våtsugar att erbjuda.

HYRA HÖGTRYCKSTVÄTTAR

När det har blivit riktigt smutsigt kan du räkna med att Renta har kraftfulla högtryckstvättar till uthyrning. Vi har flera att välja på upp till 210 bar. Med ett sådant tryck blir det garanterat rent. Om du behöver hyra högtryckstvätt så har du kommit rätt.

HYRA LUFTRENARE

På Renta har vi olika luftrenare att erbjuda, helt anpassade efter storleken på ditt projekt. Vi har luftrenare från 300 kbm upp till 4000 kbm. Oavsett om ytan är liten eller stor så kan du hyra rätt luftrenare från oss.

HYRA MATT & TEXTILTVÄTT

Behöver du hyra matt eller textiltvätt? Vi har högkvalitativa textilvårdsmaskiner i vår moderna maskinpark. Med olika tillbehör kan en matt & textiltvätt rengöra det mesta, från bilklädsel till heltäckningsmattor och möbeltyg.

HYRA SOPMASKINER

Antingen så kör du slut på både dig själv och kvasten, eller så hyr du en sopmaskin från Renta. Vi har olika sopmaskiner till uthyrning beroende på storlek på området. Vi har både handdrivna och manuella sopmaskiner som hjälper dig sopa rent på nolltid. 

HYRA STOFTAVSKILJARE 230V

Våra stoftavskiljare för de lite mindre projekten. Här blir du kvitt stoft, dimma och rök på ett effektivt sätt och skapar på momangen bättre luftkvalitet att arbeta i. Om du vill skapa en bättre arbetsmiljö kan vi rekommendera dig att hyra en stoftavskiljare.

HYRA POLERINGSMASKINER

Hur ser man att den polska bilen är polerad? På-lacken! På Renta kan du hyra effektiva poleringsmaskiner till bra pris. Antingen för att polera bilen, båten eller vilken yta du än vill. Med en poleringsmaskin blir resultatet betydligt proffsigare och det är avsevärt mycket enklare att använda en poleringsmaskin än att polera för hand. Se vårt utbud här!

TILLBEHÖR RENGÖRINGSUTRUSTNING

Under våra tillbehör rengöringsutrustning hittar du alla de extra delar du kan tänkas behöva. Vi har extra slangar, skivor till skurmaskiner, golvmunstycken och olika adapters. Kika in våra tillbehör för att inte missa något!