HYR TELESKOPTRUCKAR

HYR TELESKOPTRUCKAR HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra teleskoptruckar för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning av teleskoptruckar online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM TELESKOPTRUCKAR

Om du har frågor och funderingar kring teleskoptruckar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA TELESKOPTRUCKAR ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver en teleskoptruck till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in maskiner själv, om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra teleskoptruckar istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR TELESKOPTRUCKAR FRÅN RENTA

När du hyr teleskoptruckar från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny teleskoptruck. Genom att hyra teleskoptruckar från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA TELESKOPTRUCKAR OCH TILLBEHÖR

HYRA TELESKOPTRUCKAR

Hos Renta hittar du ett stort utbud av teleskoptruckar till arbetslaget. I våra depåer hittar du motviktstruckar och teleskoplastare med en kapacitet på 1.5 ton till 4 ton. Vi har även teleskoplastare med upp till 26 meter runtom sväng för effektivt arbete på ditt bygge!

TILLBEHÖR TILL VÅRA TELESKOPTRUCKAR

Hos oss på Renta hittar du även tillbehören du behöver till dina teleskoptruckar, du finner vinsch kranarmar för alla användningsområden.