HYR TRANSPORTMASKINER

HYR TRANSPORTMASKINER HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra transportmaskiner och dumprar för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM TRANSPORTMASKINER OCH DUMPRAR

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA TRANSPORTMASKINER OCH DUMPRAR ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver transportmaskiner och dumprar till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in alla dessa maskiner, om du behöver dina maskiner snabbt så är även detta en fördel med att hyra transportmaskiner istället för att köpa dem. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR TRANSPORTMASKINER FRÅN RENTA

När du hyr transportmaskiner från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRA TRANSPORTMASKINER OCH TILLBEHÖR

HYRA BANDDRIVNA DUMPRAR

os Renta kan du hyra banddrivna dumprar till ditt projekt, vi erbjuder kvalitativa banddrivna dumprar från 0.8 ton upp till 3.5 ton. Se vårt sortiment av banddrivna dumprar här!

HYRA HJULBURNA DUMPRAR

Renta erbjuder uthyrning av mindre hjulburna dumprar för privat bruk eller mindre projekt och även större maskiner med hjulburna dumprar upp till 10 ton maxvikt. Se vårt utbud av hjulburna dumprar här!

HYRA HJULTRAKTORER OCH FYRHJULINGAR

Renta erbjuder uthyrning av hjultraktorer och fyrhjulingar i form av terränghjuling med lastflak och även Eagel E-Go golfbil för transport runt på bygget eller projektet, se vårt sortiment av hjultraktorer och fyrhjulingar här! 

HYRA MOPEDER OCH MOTORCYKLAR

Hos Renta kan du hyra batteridriven lastmoped för enkel transport av varor/tillbehör på din arbetsplats, se vårt sortiment av mopeder och motorcyklar här!

HYRA KÄRROR OCH SLÄPVAGNAR

Behöver du hyra kärror och släpvagnar för transport? Renta erbjuder uthyrning av mindre och större släpvagnar med totalvikt från 750 kg till 3.5  ton. Vill du hyra tippvagnar har vi dessa med totalvikt från 3 ton till 9 ton. Vi erbjuder även kylvagnsskåp. Se vårt utbud av kärror och släpvagnar här!

TILLBEHÖR TILL VÅRA TRANSPORTMASKINER

Du finner de tillbehören du behöver för dina maskiner på Rentaeasy.se när du går in på den produkten du vill hyra. Vi på Renta är säkra på att vi har rätt maskiner och tillbehör för dina behov!