HYR UPPVÄRMNING

HYR UPPVÄRMNING HOS RENTA

Hos Renta hittar du ett komplett utbud när du ska hyra uppvärmning för mindre jobb eller under en längre tid för större projekt. Du kan kontakta din depå direkt eller boka din hyrning online på RentaEasy, vi tar dig dit när du klickar vidare på den produkt du vill hyra.

FRÅGA OSS OM UPPVÄRMNING

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA UPPVÄRMNING ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver gasolvärme eller hetvattenaggregat till ditt projekt så kan det vara kostsamt att köpa in, om du behöver din uppvärmning snabbt så är även detta en fördel med att hyra istället för att köpa. Hos Renta får du alltid kvalitativ uppvärmning till bra pris som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR UPPVÄRMNING FRÅN RENTA

När du hyr uppvärmning från Renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din uppvärmning kommer att finnas tillgänglig och om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns Renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt. Genom att hyra uppvärmning från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅRT UTBUD AV UPPVÄRMNING OCH TILLBEHÖR

HYRA VÄRME EL

Frostig stämning på bygget? Kanske kan en värmefläkt från Renta hjälpa! Våra rejäla värmefläktar värmer snabbt upp kalla utrymmen. Vi har även torkfläktar, strålningsvärmare och luftvärmepumpar till uthyrning. Klicka in för att se hela vårt utbud.

HYRA VÄRME HETVATTEN

Behöver du tillgång till värme? På Renta kan du hyra värme via hetvattenaggregat. Hetvattenvärme är ett miljövänligt och smidigt alternativ till uppvärmning och en bra lösning för byggarbetsplatser.

HYRA VÄRME GASOL

Ett annat alternativ till uppvärmning är via gasol. Ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt att värma en byggarbetsplats är genom att hyra gasolvärme. Vi har olika varmluftspannor och strålningsvärmare att välja på. Kontakta oss gärna för konsultation!

HYRA VÄRME OLJA / DIESEL

Kanske inte det billigaste alternativet våren 2022 men definitivt det mest kraftfulla. Med uppvärmning via olja eller diesel kan du enkelt värma stora ytor. På Renta har vi ett stort utbud av dieseldrivna aggregat.

HYRA VÄRME ÅNGA

En annan form av uppvärmning som du kan hyra från Renta är ånga, i form av  tapetborttagare eller t.ex en ånggenerator. Med en ånggenerator kan du exempelvis värmebehandla olika instrument eller torka virke. Vi har både el- och dieseldrivna ånggeneratorer på Renta. 

TILLBEHÖR UPPVÄRMNING 

Allt från skarvrör till gasolflaskor och ventilationsslangar. Vi har alla möjliga tillbehör till uppvärmning. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver vägledning kring uppvärmning eller annat.