HYR VATTEN TANKBIL

HYR VATTEN TANKBILAR HOS RENTA

Hos oss kan du hyra Scania R580 Euro 6 motor 3 axlar, för transport av vatten. Tanken är 18300L, laglig på vägen 12000L. Vatten fylls på bak i bilen via en 2-tums brandslanganslutning, med denna anslutning kan du även tömma bilen på vatten. 4 fack på bilen, varje fack kan öppnas och stängas individuellt.

FRÅGA OSS OM VATTEN TANKBILAR

Om du har frågor och funderingar kring vatten tankbilar så tveka inte att kontakta oss!

HYRA EN TANKBIL FÖR VATTEN ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA

När du behöver en Vatten Tankbil till ditt projekt så är det kostsamt att köpa in den och dess tillbehör, om du behöver din Vatten Tankbil snabbt så är även detta en fördel med att hyra en Vatten tankbil istället för att köpa den. Hos Renta får du alltid kvalitativa maskiner och tillbehör till bra priser som garanterar att ditt arbete kommer att ske effektivt.

 

UNDVIK FÖRSENINGAR OCH AVBROTT NÄR DU HYR VATTEN TANKBIL FRÅN RENTA

När du hyr Vatten tankbil från renta så garanterar vi att ditt arbete kommer gå smidigt och effektivt. Du kan dessutom vara säker på att din Vatten tankbil kommer att finnas tillgänglig, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns renta där och hjälper er att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny Vatten tankbil. Genom att hyra maskiner och tillbehör från Renta så slipper ni strul och möjliga förseningar då vi ser till att ni alltid har rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla era tidskrav.

VÅR VATTEN TANKBIL OCH TILLBEHÖR

HYRA SCANIA VATTEN TANKBIL

Hos renta finner du Vatten tankbil till ditt projekt, se vårt utbud Vatten tankbil och tillbehör här!