Hyr borrutrustning

Borrarbeten i berg och mark är både ett hårt och tufft jobb. Rätt utrustning underlättar dock betydligt och höjer dessutom säkerheten. Hos din närmsta Renta-depå kan du hyra såväl bergborrsutrustning och jordborrsutrustning som diverse tillbehör.

Bergborrutrustning

När det kommer till bergborrning gäller det att sätta hårt mot hårt. Välkommen att hyra bergborrutrustning till ditt nästa projekt.

Jordborrsutrustning

I Rentas sortiment inom jordborrsutrustning finns 1-mans- och 2-mansmaskiner, stoluppdragare och maskiner för markskruv. Här finns helt enkelt rätt produkt för varje projekt.

Tillbehör

Oavsett om du ska borra i berg eller mark så krävs det förutom maskinen också borr. Inom vårt tillbehörs sortiment finns alla tänkbara berg- och jordborr att hyra tillsammans med din önskade maskin.

Maskinerna du kan hyra kommer från välkända varumärken så som Atlas, Stihl, Ground Hog, Kellfri och Krinner.

Fråga oss om borrutrustning

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.

HITTA DIN NÄRMASTE DEPÅ

Från Västkusten till norra Europa

Vad som för över 40 år sedan började med en depå på Västkusten, är idag ett rikstäckande företag med lokala depåer från Malmö till Mälardalen. När du behöver hyra verktyg och maskiner vet vi att det ofta är med kort varsel – därför har Renta medvetet valt att ha stora lager med ett brett utbud. På så sätt kan vi hålla uthyrningsprocessen både enkel och säker för dig som kund.

 

Att hyra istället för att köpa

Att hyra istället för att köpa har många fördelar. Du slipper stora investeringar för verktyg, maskiner eller bodar du bara använder ibland. En av de största fördelarna är att du då alltid har tillgång till det senaste och mest moderna. Om tillgången dessutom är både enkel och flexibel blir det bättre resultat och mer effektiva arbetsflöden för dig.

 

Undvik avbrott i arbetet och förseningar i tidsplanen

När ett behov uppstår behöver det ofta lösas snabbt. Oavsett om du behöver hyra en borrmaskin för en eftermiddag eller en lift för ett halvår, ska det vara ett enkelt uträttat ärende. Eftersom Rentas depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte borrmaskinen på Ringön så finns den i Sisjön – då ser vi till att den kommer till dig.

 

Vi finns för att du ska vara framgångsrik

Renta utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Den utrustning du behöver hyra, ska alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från de behov som finns lokalt. Vi belastar inte våra kollegor och kunders dagar med onödig rapportering, byråkrati eller annat som inte är direkt nödvändigt. Istället är det korta beslutsvägar och ett stort engagemang som möter dig på din depå. Du berättar om ditt behov – vi föreslår den bästa lösningen. Det behöver inte vara krångligare än så.