Pumputrustning

Pumputrustning

Vi på Renta erbjuder dig som privatperson och företagare möjligheten att hyra Pumputrustning och pumpar till alla dina behov. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa produkter som är designade för att möta de specifika kraven som ställs på er pumputrustning. Med Renta kan du enkelt och effektivt hyra det du behöver för att genomföra ditt bygge eller projekt på ett säkert och effektivt sätt.

Hyr Pumputrustning

Vi på Renta har en lång erfarenhet av hyr-branschen och har etablerat ett välrenommerat rykte för att tillhandahålla pålitlig och effektiv utrustning för alla byggen och projekt. Våra pumpar och vår pumputrustning är utrustade med den senaste tekniken och är regelbundet underhållna för att säkerställa optimal prestanda. Du får även flexibilitet och anpassningsförmåga när du hyr din Pumputrustning från oss på Reta och om någonting skulle gå sönder så finns vi där och hjälper dig med att snabbt laga eller ersätta din pumputrustning. 

Fråga oss om Pumputrustning

Har du frågor om pumputrustning kan du även kontakta oss så hjälper vi dig att få svar samt se över vad för alternativ av pumputrustning som passar dig bäst!

HITTA DIN NÄRMASTE DEPÅ

Från Västkusten till norra Europa

Vad som för över 40 år sedan började med en depå på Västkusten, är idag ett rikstäckande företag med lokala depåer från Malmö till Mälardalen. När du behöver hyra verktyg och maskiner vet vi att det ofta är med kort varsel – därför har Renta medvetet valt att ha stora lager med ett brett utbud. På så sätt kan vi hålla uthyrningsprocessen både enkel och säker för dig som kund.

 

Att hyra istället för att köpa

Att hyra istället för att köpa har många fördelar. Du slipper stora investeringar för verktyg, maskiner eller bodar du bara använder ibland. En av de största fördelarna är att du då alltid har tillgång till det senaste och mest moderna. Om tillgången dessutom är både enkel och flexibel blir det bättre resultat och mer effektiva arbetsflöden för dig.

 

Undvik avbrott i arbetet och förseningar i tidsplanen

När ett behov uppstår behöver det ofta lösas snabbt. Oavsett om du behöver hyra en borrmaskin för en eftermiddag eller en lift för ett halvår, ska det vara ett enkelt uträttat ärende. Eftersom Rentas depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte borrmaskinen på Ringön så finns den i Sisjön – då ser vi till att den kommer till dig.

 

Vi finns för att du ska vara framgångsrik

Renta utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Den utrustning du behöver hyra, ska alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från de behov som finns lokalt. Vi belastar inte våra kollegor och kunders dagar med onödig rapportering, byråkrati eller annat som inte är direkt nödvändigt. Istället är det korta beslutsvägar och ett stort engagemang som möter dig på din depå. Du berättar om ditt behov – vi föreslår den bästa lösningen. Det behöver inte vara krångligare än så.