Idag invigde vi i Malmö hamn – och tackade samtidigt av vår omtyckta Malmökapten

Himlen är alltid ljusblå i Malmö och dagens invigning i hamnen blev till en riktig fest. Tack till alla som kom! Samtidigt som vi firade vår dubbling av depåer (nu har vi två) i parkernas stad tackade vi av platschefen för de båda. När maj blir juni går Gustav Sjöberg över till kundsidan när han startar CFG Entreprenad.

Som tidigare rapporterat har vi nu två depåer i Malmö, en i Fosie och en i hamnen. Dagens invigning i Malmö Hamn bjöd in till tävlingar, bra snack och totalt gick 857 kebab ner.

– Inte bara denna dag har gått fort, utan hela etableringen av oss här i hamnen. Skönt att kunna ge detta till kunderna som bygger och verkar häruppe, säger Gustav Sjöberg, platschef i Malmö Fosie och Malmö Hamn och tillägger:

– Laget du kommer möta här är Daniel Kvist (tidigare i Fosie), Ted Sandberg (vindsnabb vänsterback i Torn IF) – båda innesäljare. Samt Andreas Henriksson som gårdsansvarig och transportör, även han känd från åren på Fosiedepån. Rutin och fart här helt enkelt.

Tredje gången gillt?

Det är andra gången som Gustav lämnar oss, vem vet – kanske ser vi honom åter i vår skrud en dag. Men först ska han följa sin dröm och starta egen entreprenadfirma. Sköter vi våra kort rätt så har vi kanske en bra kund i Gustav. Oavsett vad så har Gustav haft otroligt stor betydelse för vår framfart i Malmö och Skåne. Han var med när Dennis blev Renta, med allt det innebar och blev tidigt ställföreträdande platschef innan han helt tog över ansvaret för Fosiedepåen. Det är också Gustav som varit motorn i vår breddning till hamnen. Det hade aldrig gått utan Gustav.

– Att ge en 27-åring chansen att driva Malmödepån är för mig en signal på att man vågar tänka annorlunda och att ge sina anställda förtroende och hopp på att man kan lyckas utan en massa fina utbildningar på pappret. Och det kommer jag bära med mig vidare i livet. Sen om jag gjort det bra eller dåligt är inte upp till mig att bestämma, men jag har gjort allt jag kan för att det ska funka och bli bra. Har det varit lätt? Nej, absolut inte. Men jäklar vad mycket jag har lärt mig som jag kommer kunna ta med mig framåt. Så stort tack till alla på Renta, avslutar Gustav Sjöberg.

Tack säger även vi!

Och gör som oss och följ Gustavs dröm här.