Imorgon öppnar vi i Falun (!)

27 april berättade vi att vi skulle öppna depå i Falun. En och en halv månad senare är stora delar av laget på plats, depån fylld till bredden och imorgon, 16 juni, öppnar vi portarna. För vi är igång. För Philip, Irina, Wilhelm och Jonas har med Lars-Erik och co (vårt dra-igång-en-ny-depå-gäng) satt ihop en riktigt fin depå. Som vi inviger efter semestrarna, 31 augusti.

Du kan alltså svänga förbi för lite kebab redan imorgon (miniinvigning) och hyra en helt ny maskin, hälsa på vårt Falunlag och bara botanisera i våra nya lokaler. Här har det gått undan i vanlig ordning och vi har förmånen att presentera en sextett som kan Falun uti fingerspetsarna och som nu kommer serva stadens byggare efter stadens alla preferenser.

När du kommer in till stendisken möter Philip Dahling och Irina Landegren, våra innesäljare, dig med glada tillrop och den returnerade maskinen blir Wilhelm Bergs, mekaniker, att ro om. Ute på vägarna kommer du snart kunna morsa på vår transportör Linus Forsling. Jonas Källberg, säljare, kommer ut med bullkransar och goda lösningar direkt till dig och lagom till invigningen kommer lagkaptenen, tillika platschefen, Pontus Magnusson, att se till så att ovanstående mår bra på jobbet.

Varmt välkomna till Renta säger vi till denna starka sextett och varmt välkomna till Renta Falun vill gänget hälsa dig.

Vad vi menar med att vara utmanarna

Renta är svaret på tio lokala maskinuthyrarentreprenörers ambition att gå samman för att välta de stora drakarna. För att visa att hela rentalbranschen kan utmanas och snarare gagna fler än färre. Med mer än 40 år av erfarenhet har vi lärt oss att kompetenser från andra områden gör oss än starkare, att vi är ingenting utan vår relation till kunden och att det är tillsammans som förändring skapas på riktigt. 

Vi söker en regionchef som vill ta vara på lagets alla kloka idéer och samtidigt skapa riktigt starka band mellan våra andra depåer, Borlänge och Gävle. Är det du? Sök jobbet som regionchef över Dalarna & Gästrikland här.