LOKAL MASKINUTHYRNING I ÅSTORP

Renta har ett av sveriges största utbud av hyresmaskiner till byggarbetsplatsen och finner stolthet i att kunna erbjuda tjänster och produkter av kvalitet till våra kunder. Vi är säkra på att du kommer hitta det du letar efter i vår maskinpark i Åstorp. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet.

Söker du efter maskinuthyrning i Åstorp så finner ni det som behövs till ert bygge hos Renta i Åstorp, vi har allt från bandburna grävmaskiner till billiftar eller mindre maskiner som spikpistoler för hemmafixaren.
Vi har ett brett urval av hyrmaskiner i Åstorp och du kan vara trygg med att du finner rätt maskin hos oss. När du hyr av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och kvalitativa maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Åstorp:

Robin Klaric

Innesäljare

0733-367042

robin.klaric@renta.se

Jimmie Persson

Innesäljare

0732-060468

jimmie.persson@renta.se

Oskar Svensson

Försäljningschef, Skåne

0733-392184

oskar.svensson@renta.se

HYR DINA MASKINER I ÅSTORP HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Åstorp

På Rentas maskinpark i Åstorp hittar du bandburna och hjulburna grävmaskiner att hyra. Vi erbjuder både mindre och större varianter. Våra mindre bandburna grävmaskiner har en tillåten vikt på 0.8 ton och de större bandburna har en tillåten vikt på 11 ton. Du finner även hjulburna grävmaskiner från 6.5 ton till 17 ton.
rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör! 

 

Hyra släpvagnar i Åstorp

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Åstorp hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Åstorp hos Renta

På Rentas maskinpark i Åstorp hittar du slipmaskiner i form av golvslipar och bandslipar för både trä och betong. Vi har alla slipmaskiner och dess tillbehör du kan tänka dig behöva i vår maskinpark!

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss kan du dessutom hyra slag och borrmaskiner eller kombihammare av olika modeller med alla tillbehör du kan tänka dig behöva på ditt bygge eller projekt. Självklart har vi även batteridrivna och mer portabla modeller. Hos Renta hittar du allt du kan behöva på bygget!

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

På Rentas maskinuthyrning i Åstorp hittar du allt du kan tänka dig behöva till bygget, alla byggarbetsplatser och projekt ser olika ut och har olika behov. Renta erbjuder smarta lösningar och hyrmaskiner som garanterar att du som kund blir nöjd, vi har ett brett sortiment av kvalitativa produkter och tjänster som säkerställer högsta effektivitet på din byggarbetsplats. Vi har ett brett sortiment och är säkra på att vi kan uppfylla alla era behov på bygget.
Renta är gärna med er från dag ett så att vi kan leverera den mest effektiva lösningen till er direkt från start men självklart finns vi även här för er om behovet av maskiner uppstår plötsligt.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Åstorp

Hos Renta i Åstorp kan du hyra liftar och kranar i form av Saxlift, Pelarlift, Billift, Vikbomslift, Släpvagnslift och Teleskopslift. Det går enkelt att hyra liftar, kranar och maskiner hos Renta. Dessutom erbjuder vi utkörning av maskinerna till arbetsplatsen så att det blir enkelt och friktionsfritt för dig att ta hjälp av oss.

Utbilda dig hos Renta i Åstorp – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Åstorp

Liftutbildning i Åstorp

Fallskyddsutbildning i Åstorp

Arbete på väg 1 & 2 i Åstorp

Bas-P & Bas-U i Åstorp

Heta arbeten i Åstorp

Ställning AFS 2013:4 i Åstorp

Travers – AFS 2006:6 i Åstorp

 

Behöver du hyra byggställningar i Åstorp?

Du kan enkelt hyra byggställningar i Åstorp genom Rentas internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. Där kan du enkelt hitta allt som är relaterat till byggställningar såsom; staket, hantverkarstaket, ställningar för bygg och måleri i form av lättmetallställningar och mycket mer. Det går snabbt och enkelt att logga in och få tillgång till våra smidiga lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Åstorp

Självklart erbjuder renta även möjligheten att hyra bodar till arbetsplatsen i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. På vår maskinpark i Åstorp finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för arbetsplatsen.

 

Bygghissar i Åstorp med ett genomgående säkerhetstänk

Behöver du en bygghiss?
På Renta i Åstorp hittar du personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi ett stort utbud av tillbehör till våra hissar som ni enkelt kan få utkörda till ert bygge.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I ÅSTORP TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Vi erbjuder även maskinuthyrning i Helsingborg syd och Helsingborg norr.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.